Christian Freitags holdning:

Lad os få Danmark ud af afgiftsjunglen

Der er alt for mange besværlige skatter og afgifter, der gør livet besværligt for danskere og danske virksomheder. I denne regeringsperiode har vi afskaffet 70 afgifter. Nu vil vi fortsætte arbejdet.

Vores skattesystem kan gøres markant smartere og enklere, end det system, vi har i dag. For udgangspunktet bør altid være, at alle borgere og virksomheder skal have så lidt besvær med det offentlige som overhovedet muligt.

Vi har fjernet affaldsgebyret, nøddeafgiften, afgiften på vafler, afgiften på kaffeerstatning og mange andre. Det gik vi til valg på sidst. Nu vil vi gå endnu længere. 

Du kan læse mere i Det Konservative Folkepartis skatteplan om hvordan, vi rydder ud i skatte- og afgiftsjunglen. Vi vil blandt andet fjerne arveafgiften og omlægge registreringsafgiften. 

Hverken du eller danske virksomheder skal spilde tid på unødvendige regler og procedurer.  Derfor vil jeg arbejde videre for et enklere skattesystem.Christian Freitag stiller op til folketinget for Det Konservative Folkeparti her på Sjælland, opstillet i Slagelsekredsen. Han er praktiserende læge med egen praksis, og har en baggrund i Forsvaret.   Læs mere om Christian Freitag her.
Flere politiske holdninger