Christian Freitags holdning:

Dansk kultur

Vi har et fælles ansvar for at bevare og formidle dansk kultur og historie. Vores kulturelle forankring skaber det Danmark, vi kender. I disse år er den danske kultur under pres fra mange politiske fronter. Vi skal ikke acceptere hærværk på vores kulturarv, og vi skal slå hårdt ned på sådanne
forbrydelser.

Danmark er et lille sprogområde, og derfor skal vi bakke politisk op om kulturen. Vi skal bevare de store kulturbærende institutioner som Nationalmuseet, Aros og Det Kongelige Teater, men vi skal også støtte lokale museer, gallerier, teaterscener og foreninger, så danskerne har adgang til gode kulturtilbud i hele landet.

For at vi kan sikre det, er det nødvendigt at holde igen med de årlige besparelser på kulturområdet. Ovenpå en verdensomspændende pandemi er det i stedet nødvendigt, at vi får sat gang i kulturlivet, så det kan komme tilbage på tidligere høje aktivitetsniveau. For kulturen er afgørende i bevarelsen af det Danmark, vi kender.Christian Freitag stiller op til folketinget for Det Konservative Folkeparti her på Sjælland, opstillet i Slagelsekredsen. Han er praktiserende læge med egen praksis, og har en baggrund i Forsvaret.   Læs mere om Christian Freitag her.
Flere politiske holdninger