Christian Freitags holdning:

Opgør med grundskyld

Boligskatterne er alt for høje i Danmark. Grundskylden er med til løbende at beskatte boligejerne, selvom der allerede er beskat skat én gang. Derfor vi i Det Konservative Folkeparti, at grundskylden skal sænkes – og på sigt afskaffes.

Vi har før boligskatteaftalen forhindret grundskylden i at stige ad to omgange og dermed sikret boligejerne 6,6 milliarder kroner. Vi har indført et forsigtighedsprincip, som betyder, at det beløb, der skal betales skat af, sættes 20 procent lavere end selve vurderingen. Og med boligskatteaftalen sikrer vi, at boligejerne ikke skal betale en ekstraregning på 28 milliarder kroner.

Vi foreslår nu at sænke boligskatterne med 13 milliarder kroner. Og på sigt vil vi helt afskaffe de løbende boligskatter som grundskyld og ejendomsværdiskatten.Christian Freitag stiller op til folketinget for Det Konservative Folkeparti her på Sjælland, opstillet i Slagelsekredsen. Han er praktiserende læge med egen praksis, og har en baggrund i Forsvaret.   Læs mere om Christian Freitag her.
Flere politiske holdninger