Christian Freitags holdning:

Lavere skat på biler

Det skal være billigere at købe bil i Danmark. Vi mener ikke, at du skal betale ekstra mange afgifter, når du køber bil, bare fordi du bor i Danmark. Derfor har vi i Det Konservative Folkeparti i foregående regeringsperiode lettet registreringsafgiften ad tre omgange. Vi har sikret, at den høje registreringsafgift er sænket fra 180 til 150 procent.

Men vi mener stadig, at du betaler for meget i skat, når du køber en bil – en afgift på 150 procent er for meget. Derfor har vi i Det Konservative Folkeparti fremlagt en klar plan for, hvordan vi i de kommende år vil sænke registreringsafgiften til 75 procent. Vi vil samtidig indføre en ny lavere registreringsafgift på grønne biler som el-, hybrid- og plugin-biler. For du skal have bedre råd til at vælge en mere sikker og miljøvenlig bil. 

Læs mere om den konservative skatteplan herChristian Freitag stiller op til folketinget for Det Konservative Folkeparti her på Sjælland, opstillet i Slagelsekredsen. Han er praktiserende læge med egen praksis, og har en baggrund i Forsvaret.   Læs mere om Christian Freitag her.
Flere politiske holdninger