Christian Freitags holdning:

Normeringer i dagtilbud

Omsorg er nøglen til en god start på livet.
I dag tilbringer vores børn meget tid i vuggestue og børnehave. Derfor skal vi sikre, at de her får den bedste pasning, så de udvikler sig positivt de første år. Men virkeligheden er forskellig fra dagtilbud til dagtilbud. Derfor giver det også mest mening, at normeringer bliver bestemt i de enkelte kommuner. Vi synes, at det er godt, at beslutningen tages tæt på forældrene. Den slags beslutninger bliver ikke bedre af, at de er taget fra Christiansborg.

Vi vil altid gerne være med til at undersøge, hvad der kan gøres bedre, så vi kan sikre gode dagtilbud over hele landet. Vi har eksempelvis afsat over en milliard kroner i foregående regeringsperiode til bedre normeringer, som er særligt målrettet daginstitutioner med udsatte børn.
Alle børn skal have de bedste forudsætninger for en god start på livet.Christian Freitag stiller op til folketinget for Det Konservative Folkeparti her på Sjælland, opstillet i Slagelsekredsen. Han er praktiserende læge med egen praksis, og har en baggrund i Forsvaret.   Læs mere om Christian Freitag her.
Flere politiske holdninger