Christian Freitags holdning:

Offeret i fokus

Vi skal altid stå på offerets side. Man skal ikke kunne møde sin overfaldsmand på gaden kort tid efter forbrydelsen. Alt for ofte er dømte kriminelle sluppet med alt for mild en dom. Vi skal vise, at det har konsekvenser at bryde loven.

Vi har længe arbejdet for, at strafniveauet for vold, voldtægt og pædofili skærpes. Et voldeligt overfald er en frygtelig oplevelse for ofret, og det kan på et splitsekund vende op og ned på ens liv. Som samfund har vi en forpligtelse til at tage ansvar og straffe gerningsmændene hårdt.

Det skal være svært at være kriminel og nemt at være lovlydig. Derfor skal der være en klar forskel på, hvordan offer og forbryder behandles i retssystemet. Ofrene skal sættes i centrum, og forbryderne skal have en straf, der står på mål med den skade, de har forvoldt. Hensynet til offeret skal altid veje tungere end hensynet til forbryderen. Christian Freitag stiller op til folketinget for Det Konservative Folkeparti her på Sjælland, opstillet i Slagelsekredsen. Han er praktiserende læge med egen praksis, og har en baggrund i Forsvaret.   Læs mere om Christian Freitag her.
Flere politiske holdninger